top of page

Hääkuvaus

Ikusistan tärkeän päivänne, jotta voitte palata sen tunnelmiin myöhemmin. 

 

Hääkuvauspaketeissa kerrotaan, mitä mikäkin paketti sisältää. 

Lisäksi jokaiseen pakettiin kuuluu suunnittelupalaveri hääparin halutessa. Suunnittelupalaverissa voimme käydä läpi kuvaustoiveita, aikataulua ja mitä onkaan mielen päällä. 

Suunnittelupalaveri onnistuu järjestää Sastamalan alueella. Kauemmaskin lähden, mutta silloin hintaan lisätään matkakustannukset. Suunnittelupalaveri onnistuu myös etänä, puhelimella tai viesteillä. 

Miten homma etenee?

1. Tutustu portfoliooni ja kuvaustyyliini, jos se on sinun mieleesi, niin ota yhteyttä. 

2. Tutustu kuvausehtoihini. Varaamalla kuvauksen, hyväksyt ehdot. Jos jokin ehdoissa mietityttää tai et halua suostua niihin, ota yhteyttä ja sovitaan asiasta. 

3.  Yhteyden oton jälkeen, jos haluatte varata kuvauksen, lähetän teille sopimuksen allekirjoitettavaksi sekä varausmaksusta laskun. Tämän jälkeen kuvaus on virallisesti varattu. 

4. Sovimme suunnittelupalaveriajankohdan ja pidämme sen. 

5. Juhla-aika. Ikuistan tärkeän päivänne. 

6. Toimitan teille pakettinne mukaisen määrän käsiteltyjä kuvia 2-8 viikon kuluessa (riippuen sesongista). 

7. Lähetän laskun kuvauksista. 

Hääkuvausten varausmaksu on 20% paketin hinnasta. Varausmaksun osuus vähennetään loppulaskusta. 

Matkakulut Sastamalan keskustasta 20km säteellä kuuluvat pakettien hintaan. Jos kuvaukset ovat kauempana matkakulut ovat 0,50€/km tai sopimuksen mukaan. 

Jos kuvauspäivänä näyttääkin siltä, että kuvaaja halutaan pitää aiemmin sovittua pidempään kuvaamassa, lisätuntien hinta on 40€/ alkava tunti. 

Hinnat sisältävät 24% alv:in

Hääkuvauspaketit

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus: 1560€

Kuvausaika 10-12h. (sis. hääparin valmistumisen, vihkimisen, hääpotrettien ottamisen sekä hääjuhlan kuvaamisen. Yhteensä vähintään 450 käsitellyn kuvan galleria. 

2

Vihkimisestä ohjelmanumeroiden loppuun: 1175€

Kuvausaika: 7-9h (sis. vihkimisen, hääpotrettikuvat sekä juhlan kuvaamisen. Yhteensä vähintään 350 käsitellyn kuvan galleria.

3

Vihkiminen, potretit ja juhlan alkua: 900€

Kuvausaika 5-6h (sis. vihkimisen, hääpotrettikuvat ja juhlien alussa kuvaaminen. Yhteensä vähintään 250 käsitellyn kuvan galleria.

4

VIHKIMINEN JA POTRETIT: 520€

Vihkimisen kuvaaminen sekä potretit miljöössä.Kuvausaika noin 2-3h ja saat vähintään 70 käsitellyn kuvan gallerian.

5

potretit: 230€

Potrettien kuvaaminen tapahtuu miljöössä. Aikaa kuvien ottamiseen varataan 1-2tuntia. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa ja asiakas saa valita kuvagalleriasta 20kpl kuvatiedostoja, jotta potretit ovat juuri mieleisimmät.

bottom of page