top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

SISÄLLÖNTUOTANTO SOMEKANAVAAN (1KK)

Tuotan laadukasta ja asiakkaan mielenkiinnon herättävää sisältöä yrityksesi markkinointikanaviin (Instagram tai Facebook).
Voidaan soveltaa myös TikTokiin, mutta silloin tuotan vain videosisältöä.

SOMEPAKETTI KUUKAUDEKSI:

Sisältää kuukauden postaukset valmiina sinulle julkaistavaksi. Yhdelle viikolle tuotan 4 postausta, eli 3 kuva postausta sekä 1 videopostauksen. (Siis 16 postausta yhteensä!) Palvelu sisältää suunnittelun, kuvaamisen, editoinnin, videoiden tekstityksen, kuvapostausten tekstien laatimisen ja juuri teille oikeiden hashtagien selvittämisen sekä tietysti materiaalien teille toimittamisen.

Halutessanne voin myös ajastaa postaukset valmiiksi, jotta kiireinen arkenne helpottuu, eikä teidän tarvitse huolehtia koko somepostauksista. (Jos ajastan postaukset, siitä tulee lisä korvaus.)

MITEN HOMMA ETENEE?

Lähetätte minulle tuotteenne ja minä otan niistä upeita kuvia, luon koukuttavia videoita ja laadin tekstit, jotta arkesi helpottuu, kun voit vain postata valmiit sisällöt yrityksesi somekanaviin!
TAI voin myös tulla kuvaamaan paikanpäälle yritykseesi, mutta tällöin hintaan lisätään matkakulut ja huomioidaan paljonko aikaa kuvauskeikkaan kuluu.

Hinta alkaen: 870€ (ALV: O%)

Autan yrittäjiä saavuttamaan enemmän näkyvyyttä ja saamaan uusia asiakkaita luomalla sosiaalisen median sisällön yrityksen tilille heidän puolestaan.


bottom of page