top of page
Valokuvaaja ja videokuvaaja Sastamala

tervehdys

Ihanaa, kun olet löytänyt sivuilleni!

Olen Jenni Haapiseva, 33-vuotias tuore yrittäjä Sastamalasta, Pirkanmaalta. 

Rakastan valokuvausta, videokuvausta ja ylipäätään sisällöntuottamista eri kanaviin. 

Olen hyvin luova persoona ja haaveilen muun muassa, että voisin kuvausjuttujen lisäksi panostaa enemmän musiikkiin ja joskus tehdä oman kappaleen. Myös kirjan kirjoittamisesta olen haaveillut pidempään. 

Olen hyvin eläinrakas ja meillä asustaa puolisoni ja itseni lisäksi valkoinenpaimenkoira Romeo sekä kissa nimeltä Nalla. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Minun tarinani

Peruskoulun jälkeen minulla oli kova into musiikkiin ja päätinkin, että haluan musiikkilukioon. Lukion jälkeen minulla oli hieman ajatukset sekaisin, mitä haluaisin alkaa tekemään ja päädyin tässä välissä töihin kahvilaan pariksi vuodeksi. Kahvila-alasta innostuneena päätin, että haluan kouluttautua ravintola-alalle ja lähdin opiskelemaan tarjoilijan tutkinnon ylioppilaspohjaiselle linjalle. Samalla löysin työharjoittelujen kautta kaksi ravintolaa, joissa aloin työskennellä opintojen ohessa. Tarjoilijan tutkinnon jälkeen päätin jatkaa opintoja ja opiskelin heti putkeen palvelujen tuottamisen ja johtamisen Restonomi -tutkinnon Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Tämän jälkeen jatkoin ravintola työssä ja etenin pikkuhiljaa esimiestehtäviin. Opiskelin vielä baarimestarin erikoisammattitutkinnon töiden lomassa. Tein ravintola-alan työtä lähemmäs 10 vuotta, mutta sitten alkoi tuntua, että se ei enää ole minun juttuni.  Niinpä päätin lähteä tavoittelemaan unelmiani.

Olen harrastanut valokuvausta sekä YouTube -videoiden tekoa pitkään, ja se on ollut todella mieluisaa minulle. Olen myös löytänyt sisällöntuottamisesta kanavan tuoda luovuuttani esiin. Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen,  ja aloin edistää unelmaani, että kuvaaminen voisi olla työtäni.  Mun mielestä ei ole mitään järkeä käyttää suurta osaa elämästään töissä, jos ei siellä viihdy. Mun mielestä työn pitää olla sellaista, että siitä nauttii ja sen pariin on mukava palata päivittäin.

Eli siis päätin, että musta tulee yrittäjä, joka tarjoaa kuvauspalveluita sekä sisällöntuotantoa, koska ne on niitä juttuja, joita mä rakastan tehdä!

Lähdin siis opiskelemaan Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa, jotta saan varmuutta tekemiseeni ja lisää kokemusta erilaisista projekteista. Valmistun syyskuussa 2023 ja mun unelma yrittäjyydestä toteutui elokuun 2023 alussa. Syyskuun alusta alkaen alan tekemään mun unelmien työtä ihan täysipäiväisesti!

Mulla on kokemusta jo paljon erilaisista kuvausprojekteista. Olen valokuvannut erilaisia ihmisiä, tapahtumia, eläimiä, luontoa yms. Video puolella omien YouTube -videoiden lisäksi, olen päässyt tekemään yritysvideoita, musiikkivideoita ja muita musiikkitapahtumien kuvauksia, teatterinäytöksen kuvaamista ynnä muuta. Myös UGC -videoita (User generated content) olen tehnyt yrityksille ja saanut hyvää palautetta!

Mulla on intohimo päästä kuvaamaan varsinkin häitä ja muita juhlia sekä lemmikkejä!

Olen niin innoissani, enkä malta odottaa, mitä kaikkea ensimmäinen yrittäjävuoteni tuo tullessaan! 

Tämän vuoden tavoite

Tänä vuonna mun  tavoitteena on tehdä unelmista totta. Eli uskaltaa ottaa askel kohti unelmia ja hypätä työelämään ensimmäistä kertaa yrittäjänä!

Motto

"Better an uups than a what if"

Minusta tämä on loistava motto, koska aina on parempi yrittää, kuin jäädä katumaan, että ei tarttunut tilaisuuteen. 

bottom of page